Service

Akvero Waterbehandeling is gespecialiseerd in meedenken, onderzoeken, aanbieden van oplossingen, leveren van apparatuur en toebehoren, trouble-shooting, service en onderhoud. In feite onderscheiden wij ons van onze concurenten door onze dienstverlening en ondersteuning. Onze concurrentie verkoopt chemicaliën of apparatuur - wij verkopen oplossingen en complete systemen voor de behandeling van elk type water.

Akvero Waterbehandeling biedt technische ondersteuning zoals systeemontwerp, karakterisering van het water, chemisch/fysische behandelbaarheid, apparatuur, service en onderhoud. Akvero Waterbehandeling werkt nauw samen met onze klanten om problemen te inventariseren, op te lossen en oplossingen te implementeren. Deze diensten  kunnen bestaan uit laboratorium testen, testen op pilot-schaal en de volledige schaal evaluaties. 

Akvero Waterbehandeling ontwikkelt specifieke controle apparatuur speciaal afgestemd op uw systeem. 

Bent u op zoek naar waterbehandelings chemicaliën, apparatuur, algemeen onderzoek of specialistisch onderzoek (zoals microscopisch slibonderzoek), of een compleet pakket van onze systemen en diensten, neem dan contact met ons op:

- telefonisch: +31(0) 164 66 00 73  

- email: info@akvero.net

© Akvero Waterbehandeling