Zorgsector

Ziekenhuizen, Instituten, tehuizen, kantoorpanden

microbiologisch onderzoek van het drink- en koelwater:

De Legionella bacterie vormt een groot probleem in gebouwen waar mensen wonen of werken. Hotels, ziekenhuizen, pensions, scholen, kazernes, verzorgingshuizen en kantoorpanden behoren goed gecontroleerd te worden. De kosten van een besmetting in het watersysteem kunnen aanzienlijk zijn, naast de gezondheid en welzijn van de gebruikers, kan ook in financiële zin een besmetting catastrofaal zijn.Door periodieke controles uit te voeren kan een eventuele besmetting in de meestal tijdig geconstateerd worden. Het systeem kan bij signalering van de bacterie worden aangepast en ontsmet. Met dit preventief onderzoek en de eventuele ontsmetting kunnen wij u van dienst zijn. Door onze zelf ontwikkelde sneltesten te gebruiken, kunnen wij direct en adequaat resultaat gericht werken.

Koel-, heet- en ketelwater:

Koelwater-, heetwater- en ketelwatersystemen in gebouwen zijn gevoelig voor vervuiling en corrosie. Onze aanpak richt zich op het voorkomen van:

  • Verlies van warmteoverdracht door afzettingen in de ketel.
  • Verhoogde energiekosten.
  • Schade door corrosie en afzettingen.
  • Onnodige hoeveelheden spui. 

Akvero Waterbehandeling ontwikkelt, levert en onderhoudt de benodigde doseer-, meet- en regelequipment. Al onze apparatuur leveren wij met full service: denk daarbij aan installatie, onderhoud, reparatie en upgraden.

© Akvero Waterbehandeling