Service & analyses

Akvero Waterbehandeling is gespecialiseerd in meedenken, onderzoeken, aanbieden van oplossingen, leveren van apparatuur en toebehoren, trouble-shooting, service en onderhoud. Wij onderscheiden ons door onze dienstverlening en ondersteuning. wij leveren oplossingen en complete systemen voor de behandeling van elk type water. Naast de standaard chemisch/fysische analyses beschikken wij ook over speciale analyse apparatuur ter ondersteuning van onze dienstverlening.

Akvero Waterbehandeling biedt technische ondersteuning zoals systeemontwerp, karakterisering van het water, chemisch/fysische behandelbaarheid, apparatuur, service en onderhoud. Akvero Waterbehandeling werkt nauw samen met onze klanten om problemen te inventariseren, op te lossen en oplossingen te implementeren. Deze diensten  kunnen bestaan uit laboratorium testen, testen op pilot-schaal en de volledige schaal evaluaties. 

Akvero Waterbehandeling ontwikkelt specifieke controle apparatuur speciaal afgestemd op uw systeem. 

Bent u op zoek naar waterbehandelings chemicaliën, apparatuur, algemeen onderzoek of specialistisch onderzoek (zoals microscopisch slibonderzoek), of een compleet pakket van onze systemen en diensten, neem dan contact met ons op:

- telefonisch: +31(0) 164 66 00 73  

- email: info@akvero.net

© Akvero Waterbehandeling